ACCESORII

TOATE ACCESORIILE DE CARE PUTEȚI AVEA NEVOIE PENTRU MUNCĂ

Începând de la acumulatorul complementar PowerPack, până la mânerul pistol atașabil și stația de încărcare cu cinci sloturi, Zebra vă oferă accesorii care au fost proiectate în mod special pentru diversificarea funcțiilor TC25.

POWERPACK

Dacă instrumentele de lucru se descarcă, angajații se opresc din lucru. Cu ajutorul acumulatorilor atașabili PowerPack, puteți asigura simplu, în timpul lucrului, resurse pentru mai multe ore. Mulțumită indicatoarelor de nivel cu LED, nivelul de încărcare poate fi verificat cu o singură apăsare de tastă.

MÂNERUL PISTOL

Datele precise referitoare la stocuri este de interes vital din punctul de vedere al deservirii clienților, dar scanarea articolelor poate fi incomod și consumator de timp. Cu mânerul pistol atașabil Zebra, scanarea de lungă durată devine comod și intuitiv.

BRÂȚARA DE MÂNĂ

Brățara de mână oferă siguranță și confort extra în folosirea calculatoarelor mobile. Este o soluție ieftină și eficientă cu ajutorul căruia puteți să țineți TC25 în mână sau alt loc accesibil.

STAȚIA DE ÎNCĂRCARE CU CINCI SLOTURI

Puteți încărcare toate calculatoarele mobile la un singur loc cu această stație doar pentru încărcare cu cinci sloturi.

STAȚIE DE ÎNCĂRCARE CU UN SLOT

Puteți încărca și actualiza dispozitivul cu ajutorul stației de încărcare cu un slot care este dotat cu port Ethernet. Este soluția perfectă pentru a menține software-ul dispozitivului actualizat dacă acesta nu este utilizat.