LifeGuard for Android

Paznicul pe viață al dispozitivelor Zebra cu Android

LifeGuard™ for Android™ este soluția software de la Zebra care extinde ciclul de viață al calculatoarelor mobile industriale Zebra cu Android. Suportul de securitate al sistemelor de operare comerciale se termină după 36 de luni – mult mai repede decât durata de viață de minim 5 ani. LifeGuard prelungește cu ani buni suportul de securitate al sistemelor de operare, după ce suportul comercial se termină – astfel se mulează bine la ciclul de viață al dispozitivelor industriale și ajută la scăderea semnificativă a costurilor totale.

Cu folosirea LifeGuard veți primi suport extins de securitate, precum și actualizări previzibile și sistematice, și în același timp puteți conta pe suportul de securitate al sistemelor de operare precedente dacă treceți la alt sistem. Actualizările dese cresc siguranța, și cu ajutorul LifeGuard, acestea pot fi instalate cu ușurință local sau de la distanță cu utilizarea Enterprise Mobility Management (EMM).

LifeGuard este accesibil ca una dintre soluțiile Mobility DNA pe unele dintre calculatoarele Zebra cu Android cu un contract activ Zebra OneCare. Asta înseamnă că veți putea utiliza dispozitivele mai mult timp și în siguranță mai mare, ca orice alt dispozitiv în această industrie. LifeGuard oferă soluții de securitate software care se integrează bine în ciclul de viață al dispozitivelor industriale, simplifică trecerea la sisteme de operare noi și extind investițiile în dispozitivele mobile.

Actualizări/patchuri de securitate noi și sistematice

Veți primi actualizări la timp legate de soluționarea amenințărilor noi sau în curs pe tot parcursul contractului Zebra OneCare. Nu va trebui să vă preocupați cu căutarea actualizărilor. Trebuie doar să vă înscrieți la notificările prin e-mail și noi vă anunțăm imediat ce este disponibilă o actualizare nouă.

Migrare în ritmul propriu

Atunci când apare o nouă versiune Android, noi vom asigura în continuare actualizările de securitate ale sistemului de operare curent Android timp de un an. Veți avea timp pentru trecerea la versiunea nouă și pentru a lua decizia necesității actualizării aplicațiilor – astfel veți putea planifica și efectua migrarea.

Controlul total și revoluționar al procesului de actualizare

Actualizarea dispozitivelor industriale cu Android de multe ori necesită timp, cheltuieli și este un proces complex și greu de urmărit. Cu ajutorul LifeGuard Analytics puteți vedea care sunt actualizările care vă stau la dispoziție, care sunt produsele eligibile pentru actualizare, precum și prioritățile actualizărilor, dependența de dispozitive, etc. Veți putea actualiza dispozitivele automat și prin conexiune fără fir și veți putea verifica în timp real starea actualizărilor.

tc51-tc56-front-300x300.jpg

Calculatoare mobile

Puteți înregistra și partaja informații critice din punct de vedere al afacerii și în conformitate cu nevoile acesteia.

mobility-dna-icon.jpg

Mobility DNA

Cu ajutorul pachetului Zebra Mobility DNA, orice colț al platformei de mobilitate se poate conecta la o soluție simplificată și integrată, mulțumită ofertei de calculatoare mobile, aplicații end-user preinstalate, a utilitarelor de control robuste și a utilitarelor de dezvoltare de aplicații ușor utilizabile.

zebra-onecare-photograph-200.jpg
ZEBRA ONECARE

Zebra OneCare transformă suportul tradițional bazat pe reparații/schimburi într-un serviciu strategic care ajută în atingerea scopurilor de mobilitate și maximizează recuperarea investițiilor în dispozitive Zebra.

Funcțiile industriale de care aveți nevoie