Cum vă poate ajuta Zebra

Pentru sistemul de operare Android, Zebra oferă o suită de soluții software care vă ajută să personalizați și să controlați experiența. La baza Androidului nostru este Mobility DNA, o soluție simplificată end-to-end care include aplicații industriale, utilități de administrare și unelte de dezvoltare. Oferă tot ce aveți nevoie pentru a utiliza dispozitivele Android în companii, în siguranța de care aveți nevoie.

zebramobileos_ikon6

Android cu Mx: O suită de exensii care vin instalate pe toate dispozitivele Zebra Mx Android. La baza sistemului este Android AOSP. Versiunile Android GMS sunt de asemenea disponibile pe majoritatea dispozitivelor. Extensiile noastre oferă securitate de clasă industrială, conectivitatea Wi-Fi de clasă business și abilitatea de administrare a instalărilor, actualizărilor sitemului de operare și îmbunătățirilor.

zebramobileos_ikon7

StageNow: O soluție pentru pregătirea rapidă a dispozitivelor Android printr-un cod de bare sau NFC. Primul dispozitiv este pregătit și se tipărește un cod de bare care conține toate setările dispozitivului. Fiecare dispozitiv nou scanează codul de bare, iar setările de rețea și informațiile de setare sunt folosite pentru configurarea automată a tuturor dispozitivelor care au nevoie de acele setări.

zebramobileos_ikon8

Enterprise Mobility Development Kit (EMDK): Cu un set cuprinzător de API-uri și coduri de exemplificare puteți să profitați rapid de capabilitățile pe care dispozitivele noastre le au de oferit (cum ar fi scanare de coduri de bare și administrare de profile) în aplicațiile dvs. Android.

zebramobileos_ikon9

Enterprise Browser: Un instrument de dezvoltare de aplicații mobile independent de sistemul de operare, care permite dezvoltatorilor să integreze fără probleme perifericele native ale unui dispozitiv într-o aplicație bazată pe web, în timp ce permite scanarea de coduri de bare, captura de semnături și altele.

zebramobileos_ikon10

App Gallery: Creați un magazin de aplicații corporativ pe dispozitivele dvs. Pe lângă aplicațiile dvs. puteți să-l populați cu aplicații aprobate de la terți.

zebramobileos_ikon11

O selecție largă de dispozitive Zebra oferă peste 12 modele diferite cu Android și suportă platformele de procesoare Texas Instrument, Qualcomm și Intel. Deoarece platforma Android este cea pe care consumatorii o utilizează deja, dispozitivele sunt ușor de introdus și necesită formare minimă. În ceea ce privește Microsoft, vom continua să oferim multe dintre modelele existente și să oferim suport pentru unitățile învechite care sunt pe teren. Lucrăm îndeaproape cu Microsoft pe Windows 10 și vom oferi opțiuni când acestea devin disponibile.

Pentru a afla mai multe despre sistemele de operare mobile moderne și care este potrivit afacerii dvs, vizitați-ne la www.zebra.com/mobilityrevolution