O zi din viaţă: Transport şi Logistică

Dispozitivele Zebra cu sistem de operare Android ajută angajaţii dvs. să fie cât mai eficienţi pe teren, indiferent dacă distribuie, vând, inspectează, monitorizează, repară sau fac muncă de întreținere.
logisztika1

1. LIVRĂRI MAI RAPIDE

Dan are un program de livrare foarte strâns, care ar fi imposibil de realizat fără TC56 Android şi aplicaţia Mobility DNA SimulScan. Asta îi permite să scaneze documentele de livrare rapid şi precis – capturând multiple coduri de bare, imagini, casete de selectare şi linii de text într-o singură scanare. Timpul său de intrare şi ieşire s-a îmbunătăţit considerabil.

logisztika2

2. ACCESUL LA DATE ECONOMISEŞTE BANI

Răzvan, în calitate de tehnician care utilizează tableta Zebra ET55 Android, poate vedea pe un ecran mare, cu ajutorul conexiunii 4G LTE sau prin Wi-Fi, toate datele necesare de care are nevoie pe teren. Astfel se elimină numeroasele vizite repetate şi îi permite să contacteze clienţii următori cu orele de sosire.

logisztika3

3. UN DISPOZITIV PENTRU TOATE

Maria utilizează dispozitivul său Zebra TC75 Android pentru detectarea rutelor GPS, scanarea etichetelor şi înregistrarea vânzărilor. Are de asemenea şi aplicaţia avansată Workforce Connect, astfel încât să poată comunica cu sediul central de pe traseu – prin mesaje text sau voce bidirecționale.

TC56 CU ANDROID

ECRAN MARE HD de 5″

ASPECT ŞI DESIGN elegant

BATERIE CE SE POATE SCHIMBA
DE CĂTRE UTILIZATOR
cu închidere simplă

SCANARE RAPIDĂ ŞI UŞOARĂ cu butoane Active Edge unice și butoane centrale pentru înapoi
ROAMING FARĂ PROBLEME cu cel mai bun Wi-Fi din clasa sa
GORILLA® GLASS cu protecţie şi mai puternică
logisztika4

4. UŞOR DE UTILIZAT DIN PRIMA ZI

Este prima zi a lui Tom, dar poate folosi tableta sa Zebra ET55 Android imediat, cu o minimă pregătire la predare. Interfaţa sa binecunoscută Android, este simplă şi intuitivă în utilizare. Nu va fi nevoie ca el să solicite ajutor.
logisztika5

5. CONSTRUIT PENTRU UN MEDIU EXIGENT

Maria îşi scapă dispozitivul TC75 pe podeaua de beton. Este în regulă, totuşi. Carcasa sa robustă este construită pentru a rezista la căderi de la înălţime, lovituri, praf și apă şi în cele mai dificile medii în aer liber.

logisztika6

6. SECURITATE SUPLIMENTARĂ ÎN MIŞCARE

Maria face o vânzare şi efectuează o tranzacţie cu cardul de credit. Zebra a adăugat
un strat suplimentar de securitate în Android, astfel încât toate dispozitivele Zebra cu Android sunt suficient de sigure pentru a gestiona şi a transmite date sensibile.

logisztika8

7. LUCRUL ÎN ECHIPĂ SIMPLIFICAT

De la sediul central, este uşor să urmăreşti şi să coordonezi angajaţii de pe teren folosind GPS-ul şi aplicaţia Workforce Connect. Asta oferă o gamă variată de optiuni, incluzând mesajele de grup prin voce sau text.

TC75 CU ANDROID

CAPTURA CODURILOR DE BARE rapidă şi complexă
CLARITATE AUDIO EXCELENTĂ
CORNING® GORILLA® GLASS pentru ecranul tactil şi fereastra de scanare
ETANŞARE IP67 Împotriva stropilor şi imersiilor
TESTAT fără milă pentru căzături şi rostogoliri
INTRODUCERE MOD DUAL – manual sau stylus
CONECTORI REZISTENŢI de clasă industrială