DESPRE ZEBRA

INOVAȚIE ÎN AFACERI DE 45 DE ANI

Ca și mic întreprinzător, știți și Dumneavoastră cât de importantă e reputația. E posibil să nu fi auzit încă de Zebra, însă este posibil să ne întâlnim zilnic. Ați primit un colet? Am ajutat firmele de logistică să ajungă la timp la Dumneavoastră. Ați cumpărat alimente? Am ajutat să meargă coada mai repede.

De 45 de ani dezvoltăm produse inovative peste tot în lume.

În 1982 am creat primul cititor de coduri de bare de mână și prima imprimantă de coduri de bare din lume.

În 1997 am făcut primul calculator portabil.

În 2016 am dezvoltat primul sistem de inventariere pe bază de Android, în totalitate pe sistem de ecran tactil.

Ne adaptăm la mediile de afaceri și producem dispozitive care ajută la efectuarea muncii într-un mod mai rapid, mai inteligent și mai calitativ, în conformitate cu provocările industriei din ziua de azi.

Dovada este succesul clienților noștri. Livrăm dispozitive mobile rezistente, inovative celor mai mari firme din lume care cresc eficiența, vânzările și productivitatea. Suntem lideri globali pe piața dispozitivelor IT mobile, a scanării, precum și a imprimării de pe calculatoare mobile, stații de lucru și hibrid. Acum toată experiența, inovația și succesul este disponibil în buzunarul Dumneavoastră mulțumită TC25.

În ziua de azi firmele trebuie să lucreze mai mult. Nu contează în ce domeniu lucrați, dacă aveți un angajat sau 100, dacă vreți să lucrați mai mult sau nu, aveți nevoie de un dispozitiv care poate să facă treburile care i-au fost alocate. Aveți nevoie de TC25.

URMĂRIȚI MAI JOS CUM VĂ AJUTĂ ZEBRA SĂ FACEȚI LUCRURILE MAI INTELIGENT