DOMENII DE UTILIZARE

DOMENII DE UTILIZARE TC25

Pentru muncă ai nevoie de un smarthpone care să satisfacă cerințele domeniului de lucru și să dispună de funcții care fac munca mai ușoară. Fie că lucrați în comerț, în curierat sau pe teren, smartphone-ul rezistent TC25 este un dispozitiv în care puteți avea încredere. Câteva soluții cu care TC25 vă ajută zi de zi.

COMERȚ

Fie că lucrați în service, dezvoltare sau instalare, munca trebuie făcută. Smartphone-ul TC25 vă poate ajuta. Un TC25 rezistent la efectele mediului înconjurător poate să gestioneze sarcinile zilnice, puteți naviga la locul următoarei operațiuni, etc.

SCANAREA PIESELOR

Dacă folosiți multe piese în decursul muncii, știți cât de greu e să le urmăriți. Cu ajutorul TC25 puteți urmări elementele cu coduri de bare și cu o singură scanare puteți afla informațiile despre cantitatea de piese și locul de aprovizionare.

PROGRAMARE

Documentele pe bază de hârtie se pot pierde sau se pot deteriora, iar datele pot fi înregistrate greșit. Dacă mutați calendarul pe TC25, sistemul va efectua o salvare de siguranță și cu ajutorul procesului de programare electronică va fi mai greu să faceți greșeli de genul o programare dublă.

NAVIGAȚIE

Munca nu înseamnă neapărat problemă, dar să ajungi la locul unde trebuie să o faci, deja e altă poveste. Este suficient să faci o manevră greșită și asta poate duce la întârzieri și clienți nemulțumiți. Datorită hărților Google Mobile Services puteți fi la zi cu cele mai noi rute și date despre trafic, astfel ajungeți întotdeauna la timp.

ACCES LA CĂRȚI DIGITALE

Nu vă puteți referi la un ghid pe care ați uitat să-l aduceți. Cu TC25 puteți achiziționa orice ghid sau manual de care veți avea vreodată nevoie, astfel răspunsurile necesare vor fi întotdeauna disponibile pe dispozitiv.

COMUNICAȚII

Cu TC25 coordinarea colegilor este simplă. Cu ajutorul conexiunii fără fir rapide și stabile, respectiv cu capabilitatea push-to-talk oriunde și oricând aveți acces la informațiile necesare.

CURIERAT / POȘTĂ

Dacă sunteți responsabil de zeci de livrări zi de zi, aveți nevoie de un smartphone care nu vă încetinește. AVEȚI NEVOIE DE SMARTPHONE-UL REZISTENT TC25. TC25 asigură productivitatea și capacitatea necesară curierilor cu funcții cum ar fi confirmare de primire, scanare cod de bare și navigație.

CONFIRMARE DE PRIMIRE

Confirmările de primire pe bază de hârtie și pix lasă multe de dorit. Ele se pot deteriora și durează mult introducerea datelor în sistemul din background. TC25 poate scana instant codul de bare al pachetului și poate fi semnat de către client, în timp ce sistemul confirmă automat livrarea în sistemul din background. Ca și dovadă suplimentară, puteți să faceți o fotografie cu pachetul la locul livrării.

CITIREA CODURILOR DE BARĂ

Scanarea pachetelor cu camera unui smartphone clasic ține o veșnicie. Deoarece smartphone-urile nu sunt făcute pentru scanare, este incomod să le ții și utilizarea lor nu este intuitivă. TC25 dispune de un cititor de cod de bare încorporat, cu care scanarea este simplă, rapidă și precisă.

NAVIGAȚIE

Livrarea este simplă. Dar cum stăm cu traseul până la locul livrării? Deja nu mai e atât de simplu. TC25 asigură hărți cu ajutorul Google Mobile Services, astfel oriunde trebuie să ajungeți, veți găsi foarte ușor traseul cel mai rapid și datele actuale de trafic.

COMUNICAȚII

Dacă sunteți în mișcare continuă, trebuie să fiți mereu în legătură. TC25 asigură legături rapide și sigure, precum și comunicație push-to-talk, astfel întotdeauna veți găsi informațiile necesare în interiorul clădirii și în aer liber.

MUNCA PE TEREN

Pe teren vă puteți baza doar pe propria persoană. Aveți nevoie de un dispozitiv care poate să facă față cerințelor locului de muncă. Smartphone-urile rezistente TC25 sunt făcute special pentru muncă. Le-am proiectat în așa fel încât să vă ajute să mențineți legătura în permanență cu echipa, să simplifice refacerea stocurilor și să vă ducă acolo unde trebuie să ajungeți.

GESTIUNE STOCURI

Dacă nu există o modalitate de a urmări stocul în mod automat, puteți avea date eronate despre stocuri și asta poate să ducă la diverse probleme. Cu TC25 puteți să actualizați simplu și automat sistemul din background cu cele mai noi date – toate acestea cu citirea ușoară a codurilor de bară, astfel datele despre stocuri întotdeauna vor fi la zi și clienții vor fi mulțumiți.

COMUNICAȚII

Dacă sunteți pe teren, trebuie să rămâneți în legătură cu colegii și cu sistemele din background. TC25 oferă toate conexiunile de voce și date, astfel conexiunea stabilă este garantată atât pe teren cât și în centrul de operațiuni.

NAVIGAȚIE

Să te rătăcești sau să ajungi într-un ambuteiaj – este rețeta sigură ca să întârzii și să îți nemulțumești clienții. TC25 va naviga întotdeauna în direcția corectă cu ajutorul hărților Google Mobile Services. Dacă ai acces la cele mai rapide rute și ai la dispoziție cele mai proaspete informații de trafic, poți să uiți de întârzieri.

PROCESE PREVÂNZARE / VÂNZARE / CONFIRMARE DE PRIMIRE

Puteți să obțineți orice informație de care aveți nevoie pentru închiderea tranzacțiilor, pentru adunarea datelor despre concurență sau pentru confirmarea livrărilor – toate acestea cu un singur dispozitiv. Cu ajutorul TC25 puteți să verificați cu ușurință stocul și prețurile, puteți să înregistrați semnături și să trimiteți comenzi în timp real, crescând astfel productivitatea și satisfacția directorilor de supermarketuri.

SIGURANȚA ANGAJAȚILOR CARE LUCREAZĂ SINGURI

Dacă un angajat cade sau se accidentează în timp ce efectuează o intervenție singur, poate dura un timp îndelungat până când primește ajutorul necesar. Cu ajutorul TC25 firma imediat este anunțată despre accidentul angajatului și există posibilitatea de alertare imediată a serviciilor de urgență, în cazul în care este nevoie.