Cele mai importante lucruri de avut în vedere la alegerea unui sistem de operare mobil modern

zebramobileos1

Atunci când se migrează la un nou sistem de operare mobil, organizațiile trebuie să ia în cosiderare în mod serios componentele esențiale, necesare pentru a asigura succesul pe termen lung.

Revoluția de mobilitate a forței de muncă aduce o oportunitate extraordinară pentru ca organizațiile să-și crească eficiența operațională și productivitatea, în același timp economisind timp și bani. Noile tehnologii, dispozitivele și software-ul prietenos si intuitiv care rulează pe platforme de clasă industrială, fac implementarea unei strategii mobile de teren mai ușoară decât oricând. Multe organizaţii deja folosesc dispozitive mobile rezistente, iar altele sunt gata pentru a le integra în fluxul de muncă.

În timp ce mobilitatea este în creștere, o schimbare mare apare în peisajul sistemelor de operare ale dispozitivelor mobile (OS). Dispozitivele care au fost lansate de mai bine de o decadă, ajung la sfârșitul vieții și noi opțiuni se ridică la suprafață. În timp ce Microsoft se pregătește ca în 2020 să închidă suportul pentru dispozitivele cu sisteme de operare mobile Windows existente, alți jucători și-au croit drum pe piață.

Google a transformat sistemul de operare Android într-o platformă pregătită pentru industrie cu o interfață de utilizator care reflectă faptul că dispozitivele comerciale se adaptează infinit mai ușor.

Pentru a afla mai multe despre sistemele de operare mobile moderne și care este potrivit afacerii dvs, vizitați-ne la www.zebra.com/mobilityrevolution

zebramobileos2