O zi din viață: Sănătate

Dispozitivele Zebra cu sistem de operare Android asigură vizibilitatea de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți siguranța pacientului, eficiența operațională și opimizarea investiției IT.
egeszsegugy1

1. AJUTORUL ESTE LA ÎNDEMÂNĂ

Un pacient leșină la triaj. Asistenta Elena ia dispozitivul Zebra MC40-HC și cheamă repede o echipă folosind Workforce Connect. Astfel este simplu și rapid să comunici cu colegii prin voce sau text.
egeszsegugy2

2. INFORMAȚII LA TIMP

Dr. Popescu își verifică dispozitivul MC40-HC pentru a vedea dacă testele de sânge urgente sunt gata. Ecranul mare tactil il ajută să găsească și să interpreteze rezultatele, astfel poate acționa mult mai repede decât dacă s-ar fi bazat pe sistemul PC vechi.
egeszsegugy3

3. GESTIONARE MAI BUNĂ A ÎNREGISTRĂRILOR

De la bunuri din laborator și până la patul de spital, colectarea datelor trebuie să se proceseze rapid și cu acuratețe pentru binele pacientului. Cu aplicația SimulScan de la Mobility DNA, personalul poate să digitalizeze documente întregi pe dispozitivele lor MC40-HC cu coduri de bare multiple, imagini, căsuțe de bifat și linii de text, dintr-o singură scanare.

MC40-HC CU ANDROID

UȘURINȚĂ ÎN FOLOSIRE ajută în evitarea erorilor de tratament
AFIȘAJ MARE mai puține erori de introducere
BATERIE CE SE POATE SCHIMBA DE CĂTRE UTILIZATOR – pentru disponibilitate în ture lungi
MĂRIME DE BZUNAR, stil prietenos tip tabletă
REZISTENT LA DEZINFECTANT cu durabilitate de clasă industrială
SCANARE AVANSATĂ DINTR-O MIȘCARE coduri 1D, 2D, deteriorate sau obscure
VOCE VERSATILĂ pentru comunicare inclusiv push-to-talk
CAMERĂ 8MP pentru fotografiere detaliată
egeszsegugy4

4. UȘOR DE FOLOSIT DIN PRIMA ZI

Atât personalul clinic cât și cel non-clinic, poate folosi dispozitivele Zebra cu Android imediat, cu pregătire minimă, deoarece interfața familiară Android este simplă și intuitivă.
egeszsegugy5

5. CONSTRUIT PENTRU MEDIUL MEDICAL

Asistenta Elena scapă dispozitivul Zebra cu Android pe podeaua tare, dar e ok. MC40-HC este construit să reziste la căderi, loviri, praf, apă – și dezinfecție constantă.
egeszsegugy6

6. PROTEJAREA DATELOR PACIENȚILOR

Cu dispozitivul MC40-HC, asistenta Elena poate vedea datele pacienților. Zebra a încorporat un nivel de securitate extra în Android, deci toate dispozitivele Zebra pentru Android sunt suficient de sigure pentru a manipula și a transmite date sensibile.

APLICAȚII MOBILITY DNA

egeszsegugyikon1

ZEBRA MOBILITY DNA ÎN SĂNĂTATE

Ecosistemul software care face ca Android să fie gata pentru orice cerere a mediului de sănătate.

egeszegugyikon2

SIMULSCAN

Lucrează mai repede și asigură rezultate de succes pentru pacienți, cu captură rapidă de documente și scanare de coduri de bare multiple dintr-o singură scanare.

egeszegugyikon3

EMULARE TERMINAL TACTIL COMPLET

O interfață prietenoasă – fără „ecran verde” – care oferă utilizatorilor acces la o multitudine de aplicații de pe un singur dispozitiv, ajutând la creșterea productivității.

egeszegugyikon4

WORKFORCE CONNECT

Unifică personalul clinic și non-clinic cu integrarea dispozitivelor și sistemelor, cu colaborare prin voce și funcții de mesaje.

egeszegugyikon5

SWIPE ASSIST

Permite munca eficientă și precisă, capturând codurile de bare ale pacienților, documente și fotografii cu o atingere al butonului virtual de pe ecran.