O zi din viaţă: Vânzare cu amănuntul

Dispozitivele Zebra cu Android oferă clienţilor experiențe pline de satisfacții care creează loialitate, în timp ce angajatii beneficiază de modalități mult mai eficiente de a comunica și de a gestiona stocurile.
kereskedelem1

1. ÎN JURUL MAGAZINULUI

Andreea își scanează cardul de loialitate și preia un Zebra MC18 Android, de la micro kiosk, pentru a-și verifica cumpărăturile din mers. Interfața sa familiară Android este ușor de folosit, iar designul ergonomic uşurează scanarea articolelor cu o singură mână.
kereskedelem2

2. PE RAFTURI

Este întotdeauna impresionant de faptul că magazinul este bine aprovizionat. Acest lucru se datorează faptului că cea mai bună performanța de scanare a terminalul mobil TC51 permite captarea super rapidă a codurilor de bare, chiar dacă sunt deteriorate, murdare sau slab imprimate. Uşurează lucrul muncitorilor de verificare a nivelurilor stocurilor şi să ţină rafturile umplute.
kereskedelem3

3. ARTICOLE UŞOR DE GĂSIT

În acest magazin mare, Andreea are nevoie să găsească câteva articole. Cu accces la date în timp real, orice angajat poate folosi TC51, cu display-ul de înaltă rezoluţie, pentru a verifica instantaneu unde sunt localizate articolele, sau poate folosi funcţiile de voce de înaltă calitate pentru a întreba alţi colegi.
kereskedelem4

4. LA CASA DE MARCAT

Acum Andreea merge către casa de marcat cu autoservire pentru plată, terminându-şi cumpărăturile în jumătate din timpul obişnuit. Nu a fost obligată să-şi descarce şi să reîncarce cumpărăturile în cărucior, şi-a pus cumpărăturile în plase fără să aştepte să fie scanate şi pe deasupra se mai bucură şi de o ofertă specială. Cu siguranţă va deveni un client fidel.

TC51 CU ANDROID

Experienţă utilizator pe ecran mare 5″ HD
ASPECT ŞI DESIGN elegant
Sistem audio VoIP READY
BATERIE DE LUNGĂ DURATĂ, cu schimbare fără oprire
CARCASĂ ROBUSTĂ personalizabilă
SCANARE RAPIDĂ ŞI UŞOARĂ cu butoane complet programabile
ROAMING FARĂ PROBLEME cu cel mai bun Wi-Fi din clasa sa
kereskedelem5

5. BUNURI GĂSITE – FĂRĂ COADĂ DE AŞTEPTARE

Un client frustrat nu va găsi ceea ce are nevoie. Angajata Ana foloseşte Zebra TC70 Android pentru a localiza articolul, verifică stocul şi confirmă preţul, totul fără a pleca de lângă client. Un alt client este cât pe ce să-şi părăsească căruciorul datorită cozii lungi de aşteptare la casă, dar Ana scanează cuponul şifonat de reducere şi procesează cardul său de credit cu TC70. Mulţumită companiei Zebra, tranzacția este finalizată în siguranță.
kereskedelem6

6. ACTIVITĂŢI DE STOCARE ŞI ÎNTREŢINEREA INSTANTANEE

În momentul în care clientul mulţumit pleacă, Ana se reîntoarce la celelalte sarcini ale sale. Ea observă ceva vărsat pe un culoar în timp ce efectuează un inventar de raft cu TC70. Detașând mânerul pistol, utilizează Workforce Connect pentru a contacta pe cineva de la întreţinere, care ajunge rapid pentru a curăța mizeria și a asigura siguranța clienților. Ulterior, un client solicită să cumpere flori. Deşi departamentul Floral este temporar fără personal, Workforce Connect direcţionează solicitarea direct către TC70-ul lui Ana care îl ajută pe client fără întârziere.

MC18 CU ANDROID

AFIŞAJ TACTIL COMPLET MARE – o adevărată experiență de utilizare în stilul smartphone-urilo
CONEXIUNE WIRELESS rapidă cu 802.11n
BATERIE DE ÎNALTĂ CAPACITATE cu încărcare rapidă
CREAT REZISTENT pentru utilizare toată ziua, zi de zi
VIZIBILITATE ÎN TIMP REAL a modelelor de achiziţii – trimitere de promoţii instant
SPAŢIU de depozitare felexibil 3-în-1
SUPORT pentru aplicaţiile multi-media
CAPTURĂ DIN PRIMA DE FIECARE DATĂ a aproape tuturor codurilor de bare
kereskedelem7

7. RECEPŢIA UNEI LIVRARI

Andrei îşi ia Zebra MC40 Android la marfă şi foloseşte aplicaţia Mobility DNA SimulScan pentru a scana documentele rapid şi precis. Fiecare document conține coduri de bare și text tipărit cu casete de selectare, dar SimulScan populează forme întregi digitale, într-o singură scanare. Andrei a primit şi a înregistrat livrarea în câteva secunde.
kereskedelem8

8. COLABORAREA MAI RAPIDĂ

Andrei foloseşte acum Workforce Connect pe MC40 pentru a-şi apela echipa să proceseze livrarea. Workforce Connect îi dă posibilitatea să aleagă între comunicarea prin text sau voce, aşa că foloseşte un text de grup.
kereskedelem9

9. SUFICIENT DE DUR

În drumul său către Andrei, Ana își scapă accidental TC70 în apă, pe podeaua dură de beton. Nu contează. TC70 este construit pentru a rezista la căderi de la înălţime, lovituri, praf și apă.

TC70 CU ANDROID

INTRODUCERE MOD DUAL – manual sau stylus
CAPTURĂ COD BARE – rapidă şi flexibilă
CONECTORI REZISTENŢI de clasă industrială
CLARITATE AUDIO EXCELENTĂ
CORNING® GORILLA GLASS ecran tactil şi fereastă de scanare
ETANŞARE IP67 Împotriva scurgerilor şi imersiilor
VIZIBILITATE ÎN TIMP REAL a modelelor de achiziţii – trimitere de promoţii instant
kereskedelem10

10. LA CENTRUL DE DISTRIBUŢIE

Personalul a folosit anterior dispozitive cu ecran verde cu taste mici, complicate. Odată cu sosirea dispozitivului Zebra TC70 Android, software-ul de pe ecranul verde a fost transformat într-o aplicație pentru ecran tactil astfel încât operațiunile să fie mai rapide și mai ușoare. Zebra Emulation All Touch Terminal face posibil acest lucru; personalul are acum ce este mai bun din ambele lumi – software familiar și o interfață mai ușor de utilizat.
kereskedelem11

11.

Folosind Zebra ET55 Android, supervizorul Mihai poate merge prin fabrică şi tot are acces la informațiile de care are nevoie în orice moment. Ecranul tactil mare şi sistemul familiar de operare Android fac căutarea comenzilor de lucru o plăcere.
kereskedelem12

12.

Maria folosește o aplicaţie de gestionare a inventarului instalată de la Zebra AppGallery, care asigură că toate actualizările sunt împinse automat către toți utilizatorii care au nevoie de ele. AppGallery ajută, de asemenea, la prevenirea instalării neautorizate a aplicațiilor neconforme, prin limitarea aplicațiilor pe care utilizatorii pot alege să le descarce pe dispozitivele lor.

MC40 CU ANDROID

ECRANUL TACTIL DE PRECIZIE inseamnă că angajaţii au întotdeauna ceea ce le trebuie pentru a interacţiona cu MC40 – un deget
CAMERA FOTO INTEGRATĂ color, 8MP, înaltă rezoluţie
PUTEREA DE PROCESARE memoria, conexiunea rapidă fără fir şi dimensiunea afişării de care au nevoie angajații de astăzi
SUPORT PENTRU SOLUŢII BLUETOOTH SMART şi de localizare în interior
DESIGN CONTEMPORAN care rivalizează cu produsele în stil comercial
CAPTURA codurilor de bare 1D și 2D cu viteză şi fiabilitate în stil laser