Soluțiile de nouă generație ale Zebra Technologies recunoscute cu patru distincții iF Design Awards 2017

Produsele Zebra sunt proiectate în mod unic pentru a ajuta întreprinderile să-şi îmbunătățească productivitatea și serviciile pentru clienți

LINCOLNSHIRE, Ill. 27 martie, 2017 –  Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), leader global în soluții și servicii ce oferă companiilor vizibilitate în timp real asupra operațiunilor, a anunțat că seriile de computere mobile cu ecran tactil TC8000 și TC5X, scanerele DS3600 și solutiile sale Total Wearable Solutions (WT6000 și RS6000) au primit prestigioasa distincție iF în categoria de design produse.

Fondate în 1953, Premiile iF World Design Awards promovează designul industrial, fiind una dintre cele mai prestigioase competiții de design. Premiile din 2017 au fost deosebit de disputate, juriul evaluand 5,575 de candidați din 59 de țări. Căștigătorii au fost recunoscuți în cadrul unei ceremonii desfășurate pe data de 10 martie, în Munich, Germania.

INFORMATII CHEIE DESPRE PRODUSELE ZEBRA PREMIATE:

  • Computerul portabil TC8000, ergonomic şi uşor, are un design inovator ce reduce efortul muscular prin eliminarea necesităţii mişcărilor repetate ale lucratorilor, efectuate cu dispozitivele tradiţionale, de “înclinare şi verificare”. Scurtând secunde din fiecare mişcare repetitivă, se economiseşte o oră pentru fiecare muncitor per schimb – astfel productivitatea creşte cu o medie de 14%, datorită fluxului de lucru mult mai eficient.
  • Designul computerelor mobile cu touchscreen din seria TC5  satisfac nevoiile companiilor de durabilitate, putere şi securitate, oferind în acelaşi timp o interfaţă asemănătoare smartphone-urilor, razspunzând astfel aşteptărilor utilizatorilor finali din ziua de azi. Urmăriți acest video pentru a afla mai multe.
  • Seria de scanere ultra-robuste DS3600, care sunt cu 23% mai durabile decât orice alte scanere din aceaşi clasă, oferă performanţe de scanare de neînvins, ceea ce permite o productivitate maximă a utilizatorilor din companii.
  • Computerul industrial portabil, uşor de utilizat WT6000 şi scanerul inel RS6000, sunt parte a  portofoliului Zebra Total Wearable Solutions, conceput pentru a spori eficienţa în depozit cât şi eficacitatea lucratorilor. Designul industrial robust, dar elegant, al sistemului portabil asigură maximum de timp de funcţionare util chiar şi în cele mai solicitante medii, rezultând astfel o creştere cu 15% a productivităţii lucratorilor şi 39% mai puţine erori decât soluţiile tradiţionale.

 

CITATE

Paul Flowers, Director proiectare, LIXIL Water Technology Group, UK

”Competiția iF atrage în mod cert unele dintre cele mai bune companii și designeri din toată lumea. Sarcina dificilă a juriului este nu doar să identifice designuri frumoase, dar în același timp să recunoască unde acel design oferă utilizatorilor și companiilor o valoare reală. Atunci când un produs primește un premiu iF, este confirmată calitatea pentru excelenţă în design: înseamnă claritate în intenţie și calitate în execuţie,  în alegerea materialelor şi calitate în gândire.”

Tom Bianculli, Director tehnic, Zebra Technologies

”Misiunea noastră la Zebra Technologies este să asigurăm o vizibilitate mai mare și productivitate la locul de activitate prin produsele noastre inovatoare și soluțiile inteligente pentru întreprinderi. Câștigarea a patru premii de design iF reflectă dedicația noastră pentru a înțelege nevoile clienților noștri și traducerea acestei înțelegeri într-un design unic care permite o productivitate nemaiîntâlnită a forței de muncă și a serviciului pentru clienți.”

Despre Zebra

Cu transparenţa de neegalat (NASDAQ: ZBRA) pe care o oferă, întreprinderile devin la fel de inteligente și conectate ca și lumea în care trăim. Informațiile în timp real – obţinute din soluții vizionare, incluzând hardware, software și servicii– oferă organizaţiilor avantajul competitiv de care au nevoie pentru a simplifica operațiunile, să cunoască mai multe despre afacerea lor şi a clienţilor, şi astfel să-și responsabilizeze lucrătorii mobili să reușească în lumea actuală concentrată pe date.  Pentru mai multe informații vizitați www.zebra.com sau abonați-vă la alertele de noutăți. Urmăriți-ne pe LinkedIn, Twitter și Facebook.

 

Contact media:

Gilles Gabillet

Zebra Technologies

Tel +33 620992 425
gilles.gabillet@zebra.com

# # #

ZEBRA și capul stilizat de Zebră sunt mărci comerciale ale ZIH Corp., înregistrate în multe jurisdicții din toată lumea. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi.  ©2017 ZIH Corp. și/sau afiliații. Toate drepturile rezervate.

Înapoi la știri